راه درمان سوءظن به دیگران
به نام یار بی یاوران
بعضی ها سوال میکنند چطور میشود نکات مثبت دیگران را دید و تمرکز کرد روی مثبت ها و نعمت ها ؟؟
در 11 سال گذشته تنها راه حلی که پیدا کردم برخلاف علم روانشناسیت . روانشناسی مدام انسان را هدایت میکند روی دیدن نقاط مثبت خود . البته دیدن یک نکات مثبت به انسان اعتماد به نفس میدهد . اما کاروحشتناک تری با ما میکند که اثر بدتری بر روح و روان ما خواهد داشت .
دادن این نسخه به همه ای انسان ها ظلم به اوست . اینکه مدام به همه یک نسخه داده شود که نکات مثبت خودرا بنویسید . و تمرکز کنید روی مثبتهاتون . خود بزرگ بینی عجیبی برای انسان بوجود می آورد که این بزرگ بینی در اکثر مواقع باعث کوچک و حقیر دیدن دیگران می شود . و انسان مدام ضربات روحی از دیگران میخورد . این ضربات بخاطر توقعات ما ایجاد می شوند . درواقع ما با تمرکز روی خوبیهای خود از بدی دیگران مدام ضربه می خوریم و دلزده و افسرده می شویم . این افسردگی ها در جامعه بی داد می کند . در حالیکه دین اسلام نسخه ای واقعی تر و عملی تر برای انسان پیچیده است .
دین زیبای اسلام راه حل منطقی تر و مناسب تر با فطرت انسان دارد .
انسان به خودی خود متکبر است و تمام چیز های خوب را برای خود می خواهد . و دنبال کمال و بهتر ینهاست . و این فطرت اوست .
و این انسان کمال جو اگر احساس ضعف دارد درمقابل دیگران باید نکات مثبت و نعمتهای خودرا بنویسید و تمرکز کند روی انها .
اما اگر مدام تمرکز روی بدی دیگران دارد و مدام سوء ظن دارد به انسانها و به همه بدبین شده است . باید نکات مثبت و منفی خود را بنویسید و تمرکز کند روی منفی های خود و مدام خوبی خود را کم و بی ارزش بداند تا بتواند رشد کند و به کمال نزدیک شود .
به همین دلیل د رتمام جلسات آموزشی من درخواست میکنم که هم نکات مثبت خودرا بنویسند و هم منفی خود را . و تمرکز کنند روی منفی ها برای تمرینات روزانه .
پس تنها راه علاج سوءظن به دیگران —–>> سوءظن به خود است .